Τέλος ο Αρσεσεν στον ΠΑΟΚ – Υπ' ατμόν και ο Τούντορ - iefimerida.gr

Τέλος ο Αρσεσεν στον ΠΑΟΚ – Υπ' ατμόν και ο Τούντορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι το project της τρέχουσας σεζόν πήγε... στράφι, έφεραν τον Φραν Αρνεσεν εκτός ομάδας.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής, αποχωρεί από τον Δικέφαλο μετά από εννιά μήνες παρουσίας του και έχοντας φέρει ο ίδιος τον Ιγκόρ Τούντορ στην ομάδα, όλα δείχνουν ότι υπ' ατμόν είναι και ο Κροάτης προπονητής του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρθηκε στους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση κάνοντας λόγο για διαφορά φιλοσοφίας στο χτίσιμο και τη διαχείριση της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανκ Άρνεσεν, που εργάστηκε από τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή στην ομάδα. Δυστυχώς η συνεργασία μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί εξαιτίας της διαφορετικής φιλοσοφίας στο χτίσιμο και τη διαχείριση της ομάδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αρνεσεν τουντορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ