Στη ΓΣΕΕ ο Μητσοτάκης: Να σοβαρευτεί επιτέλους η κυβέρνηση, να αποσύρει το ν/σ για το ασφαλιστικό - iefimerida.gr

Στη ΓΣΕΕ ο Μητσοτάκης: Να σοβαρευτεί επιτέλους η κυβέρνηση, να αποσύρει το ν/σ για το ασφαλιστικό

(ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 1,5 ώρα κράτησε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιάννη Παναγόπουλο, με τον πρόεδρο της ΝΔ να σημειώνει ότι είναι οξύμωρο να επισκέπτεται την ΓΣΕΕ η κεντροδεξιά, όταν η κυβέρνηση δεν συζητά μαζί της.

«Να προωθήσετε τη θέση της απόσυρσης του νομοσχεδίου που έχετε διατυπώσει και η κυβέρνηση να έρθει να κάνει εκτεταμένο διάλογο», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος στον κ. Μητσοτάκη, προσθέτοντας ότι «Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο, είναι μία δημοσιονομική διευθέτηση που δεν δίνει λύση στο μείζον θέμα της κοινωνικής ασφάλισης».

Ο «λογαριασμός» των 1,8 δισ. ευρώ για το ασφαλιστικό είναι προϊόν της καταστροφικής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι το νομοσχέδιο είναι μία άδικη πρόταση που «στέλνει τον λογαριασμό στις επόμενες γενιές.

«Το ασφαλιστικό δεν θα λυθεί αν η χώρα δεν μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Ζητήσαμε την απόσυρση του νομοσχεδίου που είναι προβληματικό. Η κυβέρνηση επιτέλους να σοβαρευτεί», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ