Παίρνει «σκούπα» ο Σαββίδης - Μετράει μέρες ο Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Παίρνει «σκούπα» ο Σαββίδης - Μετράει μέρες ο Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Φρανκ Άρνεσεν αφού οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να έχει αποφασίσει την απομάκρυνσή του από τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Ο Δανός, ο οποίος ήρθε ως το πολύ μεγάλο όνομα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον χτίσει από την αρχή και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, φαίνεται πως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Ιβάν Σαββίδη.

Τα σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε ο Αρνεσεν για να ενισχύσει μεταγραφικά τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει 11 βαθμούς πίσω από την 2η ΑΕΚ, αποτελούν την σταγόνα που μάλλον ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Δανό.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Αρνεσεν δεν βρέθηκε καν στις κερκίδες της Τούμπας στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φρανκ αρνεσεν Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ