Αποστόλου: Διάλογος με τους αγρότες μόνο αν έλθουν όλοι - iefimerida.gr

Αποστόλου: Διάλογος με τους αγρότες μόνο αν έλθουν όλοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν συγκεντρωθούν και άλλα αιτήματα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τότε θα υπάρξει ραντεβού αγροτών-Αλέξη Τσίπρα. Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου μετά την κατάθεση στη Βουλή ψηφίσματος 60 μπλόκων.

Ο κ. Αποστόλου σε δηλώσεις του στο περιστύλιο στη Βουλή είπε: «Υποβλήθηκε σήμερα κι άλλο ένα αίτημα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Είναι μια θετική κίνηση. Θα περιμένουμε και άλλα αιτήματα να υποβληθούν. Θέλουμε να υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα, ο διάλογος να είναι ουσιαστικός και να αφορά όλους τους αγρότες».

Σημειώνεται, όμως, ότι ο Δημήτρης Δημογιάννης, από τον Παμφθιωτικό Αγροτικό Σύλλογο, ο οποίος παρέδωσε και το ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου, μιλώντας νωρίτερα στο ΣΚΑΪ είπε ότι στο τραπέζι του διαλόγου θα καθίσουν μόνο εφόσον γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με όλα όσα αναφέρονται στο νομοσχέδιο Κατρούγκαλο, ένω έκανε λόγο για διάλογο από μηδενική βάση, ως προϋπόθεση για να κάτσουν οι αγρότες που εκπροσωπεί στο τραπέζι της συζήτησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Αποστόλου αγρότες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ