Αξιωματικοί του Λιμενικού συμμετείχαν σε λαθρεμπόριο τσιγάρων - iefimerida.gr

Αξιωματικοί του Λιμενικού συμμετείχαν σε λαθρεμπόριο τσιγάρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση τεσσάρων οργανωμένων κυκλωμάτων εμπορίας λαθραίων τσιγάρων, στα οποία εμπλέκονται και αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, μεταξύ των οποίων και ένας Ναύαρχος, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις διωκτικές αρχές στην Αττική, την Πάτρα και τα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ναύαρχος του Λιμενικού έχει πολυετή υπηρεσία σε κρίσιμες υπηρεσίες του σώματος και φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο στο μεγάλο κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 20 ατόμων.

Στις έρευνες συμμετέχουν η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, η ΕΥΠ και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού, λόγω της εμπλοκής των αξιωματικών του Σώματος.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι οι τέσσερις εγκληματικές ομάδες συνεργάζονταν μεταξύ τους για την εισαγωγή και διάθεση των λαθραίων τσιγάρων στην Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Οι αστυνομικοί έχουν, μέχρι τώρα, συλλάβει δεκαεπτά άτομα, ενώ έχει εντοπιστεί μια αποθήκη στον Ασπρόπυργο, γεμάτη με πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία καταμετρώνται.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ασφάλεια Αττικής, όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ