Τεράστια νίκη του Ηρακλή στην Τούμπα - Νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Τεράστια νίκη του Ηρακλή στην Τούμπα - Νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Ηρακλής απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με σκορ 1-0. Ισοπαλία για τον Πανιώνιο εκτός έδρας με την Καλλονή, νίκη για τον Παναιτωλικό επί του Λεβαδειακού.

Σε ένα ντέρμπι, το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις, ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή αλλά ο Ηρακλής ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ πίεσε στο 2ο μέρος για το γκολ της νίκης όμως σε μια κόντρα επίθεση ο Λεοζίνιο στο 71ο λεπτό πλάσαρε έξοχα τον Βελλίδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 υπέρ του «Γηραιού».

Στη Μυτιλήνη, ο Πανιώνιος περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στην Καλλονή. Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με τον Ανσαριφάρντ στο 29΄όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τη λήξη του ημιχρόνου στο τελικό 1-1.

Τέλος, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα και τελικά κατάφεραν μετά από πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες να σκοράρουν στο 62΄με τον Μουνιόθ ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρακλής ΠΑΟΚ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ