Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο πολυτελής οίκος Burberry - iefimerida.gr

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο πολυτελής οίκος Burberry

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με την αμερικανική δικαιοσύνη φέρεται ότι θα έρθει η Burberry, την ώρα που πολλοί καταναλωτές πληρώνουν το διάσημο καρο, για χρυσάφι.

Σε συλλογική αγωγή που κατατέθηκε υποστηρίζεται ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί παραπλανητικές τιμές στις ετικέτες των καταστημάτων, ξεγελώντας τους αγοραστές οι οποίοι πιστεύουν ότι αγοράζουν ρούχα με μεγάλη έκπτωση.

Η εταιρεία, σύμφωνα με το Business of Fashion, κατασκευάζει προϊόντα ειδικά για να τα προωθήσει μέσω των καταστημάτων outlet που διαθέτει, και κατηγορείται ότι παρουσιάζει με πρόθεση ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με την αρχική τιμή των προϊόντων αυτών, με στόχο την παραπλάνηση των πελατών της.

Burberry Group
Eίναι η ονομασία Βρετανικού οίκου μόδας πολυτελείας, που διανέμει είδη ρουχισμού, αξεσουάρ μόδας και αρώματα.

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο πολυτελής οίκος Burberry | iefimerida.gr 0

Το χαρακτηριστικό μοτίβο ταρτάν έχει γίνει ένα από τα αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα και έχει αντιγραφεί ευρέως.
Ο οίκος μόδας Burberry είναι κυρίως γνωστός για τις καμπαρντίνες του, οι οποίες εφευρέθηκαν από τον ιδρυτή του, Τόμας Μπέρμπερι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ