Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Μελισσανίδη - Κίνδυνος τιμωρίας και για την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Μελισσανίδη - Κίνδυνος τιμωρίας και για την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό «καίει» τον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς περιγράφει απειλές του στον παρατηρητή διαιτησίας, κ. Κύρκο. «Θα σε πνίξω με το κασκόλ», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων.

«Καίει» τον Δημήτρη Μελισσανίδη το φύλλο αγώνα του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (1-0), καθώς σε αυτό ο διαιτητής Καλογερόπουλος υποστηρίζει πως ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» απείλησε τον παρατηρητή διαιτησίας, Δημήτρη Κύρκο, και τον καθύβρισε.

«Στο 30' του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος λέγοντας του σε έντονο ύφος: ‘Αρχ..ι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γ…σω γ..ώ τη συμμορία σας’», αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Παράλληλα προσθέτει: «Μετά το τέλος του ημιχρόνου, κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντάς του: ‘Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω πού μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας’».

Bάσει των όσων αναφέρονται στο άρθρο 28 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, για όποιον εκφοβίζει αξιωματούχο του αγώνα ή γενικά ποδοσφαιρικό εντεταλμένο ο κώδικας προβλέπει πρόστιμο 20.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα έως τρία έτη.

Αν θεωρηθεί ότι υπάρχει και υπαιτιότητα της ομάδας και ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος επιβάλλονται ποινές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεσης βαθμών και υποβιβασμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ