ΥΠΕΞ Αυστρίας: Η ΕΕ δεν πρέπει να επιτρέπει νέο «Ψυχρό πόλεμο» με τη Ρωσία - iefimerida.gr

ΥΠΕΞ Αυστρίας: Η ΕΕ δεν πρέπει να επιτρέπει νέο «Ψυχρό πόλεμο» με τη Ρωσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους ισχυρισμούς του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ότι οι σχέσεις Ρωσίας και Δύσης έχουν φτάσει σε επίπεδο νέου «Ψυχρού Πολέμου», απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν πρέπει να επιτρέπει κάτι τέτοιο, δήλωσε ο Σεμπάστιαν Κουρτς, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ρώσου πρωθυπουργού.

«Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό. Ο Ψυχρός πόλεμος πρέπει να παραμείνει στην ιστορία», δήλωσε ο Κουρτς, ενώ επεσήμανε την ανάγκη να βρεθεί μία διπλωματική λύση στο συριακό, με τις συζητήσεις στη Βιέννη.

«Υπάρχουν γεγονότα αυτή τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Συρία, που δεν είναι μακριά από το κατώφλι ενός πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ιράν από την μία πλευρά και μεταξύ ΗΠΑ και Σαουδικής Αραβίας από την άλλη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε μια τέτοια έκβαση», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ψυχρός Πόλεμος Σεμπάστιαν Κουρτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ