ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι - iefimerida.gr

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με εντελώς διαφορετικά συναισθήματα όπως ήταν φυσιολογικό, με τον Μάρκο Σίλβα να δίνει συγχαρητήρια πάντως στους παίκτες της Ένωσης.

«Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό. Σήμερα έγινε ένα δύσκολο ματς με πολλές ιδιαιτερότητες, όλοι είδατε τι έγινε. Δεν έγινε κάτι ιδιαίτερα κακό για εμάς. Άλλωστε, σε 2-3 αγωνιστικές θα είμαστε πρωταθλητές. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ, συγχαρητήρια και σε αυτούς του Ολυμπιακού», ανέφερε στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αγώνα ο Μάρκο Σίλβα ενώ Γκουστάβο Πογέτ ήταν σαφώς ικανοποιημένος «Ήταν μια δίκαιη νίκη. Μας άξιζε συνολικά αυτή η νίκη, αλλά αξίζει περισσότερο στον κόσμο και στους παίκτες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η νίκη στον κόσμο»

Ο Ελντερ Μπαρμπόσα αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο λέγοντας «Είναι πολύ θετικό ότι κερδίσαμε.Οι τρεις βαθμοί είναι για τον κόσμο μας, θέλαμε το αποτέλεσμα όμως πιάσαμε και καλή απόδοση. Φάνηκε η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, παραμένει μεγάλη η διαφορά αλλά εμείς μπαίνουμε σε κάθε ματς και κοιτάμε μόνο τη νίκη. Εμάς δεν μας ενδιέφερε το αήττητο του Ολυμπιακού, παρά μόνο η νίκη για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός δηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ