Ζευγάρι «έπαιζε» με χειροπέδες και μπήκε σε μπελάδες -Ο άνδρας κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα - iefimerida.gr

Ζευγάρι «έπαιζε» με χειροπέδες και μπήκε σε μπελάδες -Ο άνδρας κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλο λάθος αποδείχθηκε η απόφαση ενός ζευγαριού να βάλει λίγο «αλατοπίπερο» στην ερωτική του ζωή, παίζοντας με χειροπέδες. Γιατί ο ένας τους κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

Το ζευγάρι στο Αρκανσας των ΗΠΑ αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία στο σπίτι του. Ο λόγος; Είχαν χάσει το κλειδί από τις χειροπέδες που είχαν χρησιμοποιήσει την προηγούμενη νύχτα, «έκαναν κάποια ''εκκεντρικά πράγματα"», όπως αναφέρει η επίσημη αναφορά.

Ο αστυνομικός που έφτασε εκεί τους βοήθησε, αφαιρώντας τις χειροπέδες. Ομως, στη συνέχεια έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας για τον 21χρονο άνδρα του ζευγαριού, στην αστυνομική βάση δεδομένων. Εκεί ανακάλυψε ότι σε βάρος του Ντάσιν Τέιλορ εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για φθορά ξένης περιουσίας.

Ετσι, ο 21χρονος ξαναφόρεσε χειροπέδες, αυτή τη φορά όμως αυτές ήταν της αστυνομίας. «Υπό κάποια έννοια, θα ευχόμουν για τον Τέιλορ να διέθετε ένα επιπλέον κλειδί», δήλωσε με μία δόση χιούμορ ο Ντάνιελ Γκραμπς, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Φορτ Σμιθ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι χειροπέδες Αρκάνσας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ