Μελισσανίδης στους οργανωμένους της ΑΕΚ: Θα είναι καταστροφή - iefimerida.gr

Μελισσανίδης στους οργανωμένους της ΑΕΚ: Θα είναι καταστροφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα όσα έγιναν στο Περιστέρι και ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την Παρασκευή συνάντηση με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.

«Θα είναι καταστροφή για την ΑΕΚ, αν συμβεί αύριο το παραμικρό» μετέφερε ο «Τίγρης» στην αντιπροσωπεία και ζήτησε από όλους να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να συμβεί απολύτως τίποτα. Μάλιστα ο Μελισσανίδης εξέφρασε και τον προβληματισμό και τη δυσαρέσκεια του, για τα γεγονότα στο Περιστέρι μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Τονίζοντας σε όλους πως δεν πρέπει να επαναληφθούν. Από την άλλη μεριά, οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών, διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς στην ΑΕΚ θέλουν να είναι γιορτή στο ΟΑΚΑ με την παρουσία 50.000 οπαδών της Ενωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μελισσανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ