Ο Κάνι Γουέστ προκαλεί με στίχο του για την Τέιλορ Σουίφτ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κάνι Γουέστ προκαλεί με στίχο του για την Τέιλορ Σουίφτ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σόου του Κάνι Γουέστ στο Madison Square Garden ήταν κάτι παραπάνω από υπερθέαμα, ωστόσο, ένα περιστατικό άφησε τους προσκεκλημένους άφωνους... με αρνητικό τρόπο.

Ο καλλιτέχνης παρουσίασε εχθές για πρώτη φορά τα νέα του τραγούδια με το single «Famous» να προκαλεί ταραχή στο κοινό με έναν στίχο του: «I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous».

Η Τέιλορ Σουίφτ έγινε για μια ακόμη φορά στόχος του Κάνι Γουέστ, με τους φανς της τραγουδίστριας να «πιάνουν» τα social media και να του επιτίθενται.

Ο Κάνι Γουέστ προκαλεί με στίχο του για την Τέιλορ Σουίφτ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πρώτος απ' όλους ο αδερφός της Τέιλορ Σουίφτ, ο οποίος μέσα από ένα βίντεό του δείχνει να πετάει τα Yeezy του στα σκουπίδια.

Η Τζίτζι Χαντίντμ, καλεσμένη στο σόου και φίλη με την τραγουδίστρια της κάντρι, με tweet της ξεκαθάρισε πως δεν την εκφράζουν όλα όσα λέγονται σε εκδηλώσεις που πηγαίνει.

Ο Κάνι Γουέστ προκαλεί με στίχο του για την Τέιλορ Σουίφτ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Τα Μέσα έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο χυδαίο και προσβλητικό ήταν το σχόλιο, με την Τέιλορ Σουίφτ να μην έχει δώσει ακόμα την απάντησή της.

Ο Κάνι Γουέστ προκαλεί με στίχο του για την Τέιλορ Σουίφτ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάνι Γουέστ Τέιλορ Σουίφτ τραγούδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ