Ισχυρή άνοδος για το Χρηματιστήριο -Εκλεισε με 3,04% - iefimerida.gr

Ισχυρή άνοδος για το Χρηματιστήριο -Εκλεισε με 3,04%

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρή ανοδική αντίδραση κατέγραψε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ακολουθώντας την ανοδική αντίδραση των ευρωπαϊκών αγορών.

Η αγορά ανέκαμψε, όμως, με μειωμένους τζίρους, μετά από οκτώ πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έχει καταγράψει συνολικές απώλειες 20,87%.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές, μετά από τη μεγάλη πτώση 48% του τραπεζικού δείκτη κατά τις οκτώ τελευταίες συνεδριάσεις.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε πάνω από τα επίπεδα των 450 μονάδων, στις 454,29 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 3,04%.

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 458,01 μονάδες (+3,89%).

Σε εβδομαδιαία βάση, κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 9,84%, ενώ από τις αρχές του έτους σημειώνει απώλειες σε ποσοστό 28,45%.

Η αξία των συναλλαγών κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα και ανήλθε στα 52,35 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 150.632.334 τεμάχια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο αγορές τράπεζες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ