Με αυτό το ιδιωτικό τζετ πέταξε η Ντένια Παράσχη για Βοστώνη - iefimerida.gr

Με αυτό το ιδιωτικό τζετ πέταξε η Ντένια Παράσχη για Βοστώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη Βοστόνη των ΗΠΑ, πέταξε την Παρασκευή η 28χρονη Ντένια Παράσχη από την Ζάκυνθο, ώστε να νοσηλευτεί σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και να θεραπευτεί από την σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά από την οποία πάσχει.

Η μεταφορά της έγινε με ειδικό lear jet-ασθενοφόρο, ιδιωτικής εταιρείας, το οποίο διαθέτει τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα, ώστε η Ντένια να φτάσει στον προορισμό της με ασφάλεια.

Στο αεροσκάφος, εκτός από το σύζυγο και άλλους συγγενείς της κοπέλας, βρίσκονται δύο ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους μεταφορές.

Στο αεροδρόμιο που θα φτάσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, θα την περιμένουν οι ιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βοστόνης και με ασθενοφόρο θα την μεταφέρουν κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτός από τους ιατρούς στο αεροδρόμιο, θα βρίσκονται ομογενείς της Αμερικής, που θα βοηθήσουν την οικογένεια Παράσχη, κατά τη διαμονή της στην Βοστόνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντενια παρασχη Βοστώνη ιδιωτικό τζετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ