Τάνγκο: Ο πιο ερωτικός χορός αυτό το ΣΚ στο Μέγαρο Μουσικής-Παραδίδονται μαθήματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τάνγκο: Ο πιο ερωτικός χορός αυτό το ΣΚ στο Μέγαρο Μουσικής-Παραδίδονται μαθήματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές εκπλήξεις μας επιφυλάσσει αυτό το Σαββατοκύριακο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το Μέγαρο Μουσικής. Μια διήμερη γιορτή που περιλαμβάνει μαθήματα χορού, μουσική, σινεμά, χάπενινγκ και πολλά άλλα.

Στις 13/2 στο επίκεντρο θα βρεθεί το τάνγκο, ο πιο φλογερός και δημοφιλής λατινοαμερικάνικος χορός σε συνεργασία με το Tango Acropolis Festivals. Στις 14/2 η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στο πλαίσιο της συναυλίας Love Stories (συμπαραγωγή ΜΜΑ-ΚΟΑ), θα ερμηνεύσει διάσημες μελωδίες από κλασικές ταινίες με θέμα τον έρωτα.

Τάνγκο: Ο πιο ερωτικός χορός αυτό το ΣΚ στο Μέγαρο Μουσικής-Παραδίδονται μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Χορός μέχρι τελικής πτώσης
Η γιορτή αρχίζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι και διαρκεί έως τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής. Θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαθήματα τάνγκο και χάπενινγκ με ελεύθερη είσοδο (12:00-19:30) στο Φουαγιέ των Μουσών αλλά και κινηματογραφικές προβολές στην Αίθουσα MC2 (13:00 – 18:30) καθώς και η μουσικοχορευτική παράσταση «En Eros – Τango Αcropolis Show» στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, με τη συμμετοχή του Κουιντέτου Tangarto και χορευτικών ζευγαριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς (20:30 – 22:00).

Τάνγκο: Ο πιο ερωτικός χορός αυτό το ΣΚ στο Μέγαρο Μουσικής-Παραδίδονται μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην Αίθουσα Banquet διοργανώνεται η εκδήλωση Νοche de Τango y Milonga (22:30 – 3:00), με ζωντανή μουσική από το Hamburg Tango Quintet και χορό για όλους μέχρι το πρωί. Προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του αφιερώματος, αλλά και όλοι οι λάτρεις και χορευτές του τάνγκο. Η Αίθουσα Banquet, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, θα μεταμορφωθεί σε μια αυθεντική σάλα χορού του Μπουένος Άιρες, όπου όλοι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα ανέβουν στη χορευτική πίστα για να ζήσουν τη μαγεία του τάνγκο μέσα από απλά βήματα και αυτοσχέδιες φιγούρες, με πρωταγωνιστή στη μουσική τον ήχο του μπαντονεόν.

Τάνγκο: Ο πιο ερωτικός χορός αυτό το ΣΚ στο Μέγαρο Μουσικής-Παραδίδονται μαθήματα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Valentine goes Megaron
Διήμερο αφιέρωμα (13 & 14/2) στον έρωτα και το τάνγκο
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, τηλ 210 7282333

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ