Πολίτης έκανε μήνυση κατά Τσίπρα για την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων - iefimerida.gr

Πολίτης έκανε μήνυση κατά Τσίπρα για την πώληση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βουλή διαβίβασε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά πολίτη σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την παραχώρηση των αεροδρομίων της χώρας για εκμετάλλευση σε ξένους επενδυτές.

Σύμφωνα με την αναφορά η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων παραβιάζει τόσο το Σύνταγμα όσο και διατάξεις του ποινικού κώδικα, ενώ όπως υποστηρίζει ο μηνυτής η παραχώρηση έγινε με ευτελές τίμημα το οποίο έπρεπε να είναι 10 φορές μεγαλύτερο λόγω της αύξησης του τουρισμού της χώρας.
Τέλος σύμφωνα με τον μηνυτή ο οποίος είναι κάτοικος Βορείου Ελλάδας ο Αλέξης Τσίπρας παραβίασε την εντολή που του έδωσε ο λαός σε δημοψήφισμα του Ιουλίου καθώς όπως λέει με ιδιοτέλεια παραβίασε το Σύνταγμα και την υπεροχή του «ΟΧΙ» την μετέτρεψε σε «ΝΑΙ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ