«Σε ένα μήνα η άδεια για την Αγιά Σοφιά» - iefimerida.gr

«Σε ένα μήνα η άδεια για την Αγιά Σοφιά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, προετοιμάζεται πυρετωδώς σε όλα τα επίπεδα.

Χθες πάντως είχε χαρούμενα νέα για το νέο της γήπεδο. Στην μεγάλη γιορτή του «κιτρινόμαυρου» ενημερωτικού site «enwsi.gr» βρέθηκαν πλήθος προσωπικοτήτων και αθλητών της ΑΕΚ και το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έπεσε στο νέο γήπεδο.

Το παρέλαβε ο Νίκος Στράτος, ως Γενικός Διευθυντής της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924», και αμέσως χαμογέλασαν άπαντες με τον ίδιο να… φουσκώνει από περηφάνια για τον καλό οιωνό του 2016.

Και μόλις πήρε το μικρόφωνο είπε και την… είδηση. «Εμείς περιμένουμε μέσα σε ένα μήνα την άδεια για το γήπεδο και όλα να πάνε καλά» είπε ο Νίκος Στράτος και άπαντες ευχήθηκαν να είναι το τελευταίο εμπόδιο και η ΑΕΚ να πάρει στα χέρια της το «ΟΚ» της Πολιτείας για να κατασκευάσει το «σπίτι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ενας από τους υψηλούς προσκεκλημένους του enwsi.gr στο «Bacoa» στο Κεφαλάρι ήταν και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μαζί με τους Μάνταλο, Αραβίδη και Σοϊλέδη παρευρέθηκαν στην «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση και μίλησε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της εκδήλωσης για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Ολη η ΑΕΚ είναι εδώ απόψε, φίλοι αθλητές από όλα τα τμήματα, δημοσιογράφοι. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση. Στόχος μας το Σάββατο είναι ένας, να πάμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, να πλασαριστούμε καλύτερα στην βαθμολογία και πιο ψηλά και να πάρουμε τη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει με ποιους παίζουμε, δεν μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Εμείς θέλουμε μέσα στην έδρα μας να τον κερδίσουμε. Δεν είναι κίνητρο για εμάς ότι είναι αυτός ο αντίπαλος. Δεν κοιτάμε τον Ολυμπιακό, εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας. Απλά να κερδίσουμε και τίποτε άλλο. Μπορεί να είναι θετικό και αρνητικό για την ΑΕΚ το ότι έχασε στο Περιστέρι. Θα φανεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Κάναμε ένα καλό σερί, τελείωσε και τώρα κοιτάμε την επόμενη μέρα».

«Ευχαριστούμε για την πρόσκληση του enwsi.gr, είμαστε απόψε ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν την ΑΕΚ. Και εσείς και εμείς κάνουμε τα πάντα, όλοι είμαστε κοντά στην ΑΕΚ. Δίνουμε και εμείς και εσείς το καλύτερο για την ΑΕΚ» είπε αρχικά ο Αρης Σοϊλέδης. Τέλος, ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε «Θα δώσουμε το καλύτερο μας για να πάρουμε τη νίκη, για αυτήν παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. όποιος τα θέλει πιο πολύ θα πάρει και το παιχνίδι, μετρά η ψυχή που βγάζεις στο ματς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο Αγία Σοφιά άδεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ