Super League: ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι απόψε - iefimerida.gr

Super League: ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι απόψε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (19:30, NS1) είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Τα φώτα πέφτουν στο ΟΑΚΑ όπου το βράδυ του Σαββάτου στις 19:30, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Ενωση έχει ως στόχο τη νίκη, η οποία θα τη βοηθήσει να διατηρήσει την απόστασή της από τους διώκτες της στη μάχη για τη 2η θέση ενώ θα σπάσει και το αήττητο του Ολυμπιακού, κάτι που δεν κρύβουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πως αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μπαρμπόσα, ο οποίος σε χρόνο ρεκόρ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και θα δώσει το «παρών» στο ματς ενώ εκτός αποστολής έμεινε o Ανταμ Τζανετόπουλος κατόπιν επιλογής του Ουρουγουανού τεχνικού.

Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα, είδε τον Εστεμπάν Καμπιάσο να μην μπορεί να ολοκληρώσει χωρίς ενοχλήσεις ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και τον απέκλεισε από την αποστολή ενώ δεν ξεκαθάρισαν τα πλάνα του όσον αφορά τους δύο ακραίους που θα χρησιμοποιήσει με τους Ντουρμάζ, Σεμπά και Πάρντο να ψάχνουν θέσεις βασικών ως παρτενέρ του Ιντέγε στην επίθεση.

Περιμένουν 45.000 κόσμο

Η προπώληση των εισιτηρίων κινήθηκε εντυπωσιακά για την ΑΕΚκαι μέχρι το πρωί της Παρασκευής είχαν «φύγει» σχεδόν 30.000 εισιτήρια. Η διοίκηση της Ένωσης χρειάστηκε μάλιστα να ανοίξει μέσα στην εβδομάδα και τέσσερις θύρες από το άνω διάζωμα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κόσμου.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Σαββάτου, o Ατρόμητος θα υποδεχθεί την Βέροια και ο Πανθρακικός τον Πλατανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 13/2
Ατρόμητος-Βέροια 15:00
Πανθρακικός-Πλατανιάς 17:15
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 19:30

Κυριακή 14/2
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 15:00
Καλλονή-Πανιώνιος 17:15
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 17:15
ΠΑΟΚ-Ηρακλής 19:30

Δευτέρα 15/2
Σκόντα Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 19:30



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ