ΝΔ: Η χώρα επέστρεψε στην ύφεση -Μη ρεαλιστικά τα μεγέθη του προϋπολογισμού - iefimerida.gr

ΝΔ: Η χώρα επέστρεψε στην ύφεση -Μη ρεαλιστικά τα μεγέθη του προϋπολογισμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιστροφή της χώρας σε ύφεση καθιστά μη ρεαλιστικά τα μεγέθη του προϋπολογισμού, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία και ζητά από την κυβέρνηση να βάλει τέλος σε αυτή την πολιτική.

Αναφερόμενος στα στοιχεία, που ανακοίνωθηκαν σήμερα και αφορούν στην πτώση του ΑΕΠ, κατά 0,66% το 2015, ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρ. Σταΐκούρας, δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση της Αριστεράς τα κατάφερε: οδήγησε τη χώρα, και πάλι, στην ύφεση το 2015, μετά τη μικρή, αλλά σημαντική ανάκαμψη του 2014. Ύφεση βαθύτερη και από τις πλέον απαισιόδοξες, πρόσφατες, εκτιμήσεις.

Ύφεση που καθιστά, πλέον, τα βασικά μεγέθη του Προϋπολογισμού μη ρεαλιστικά, αφού η Κυβέρνηση προέβλεπε στασιμότητα. Ύφεση που θα διατηρηθεί και το 2016, και μάλιστα προβλέπεται, ακόμη και από την Κυβέρνηση, βαθύτερη από το 2015. Αυτό είναι το δυσάρεστο οικονομικό “αποτύπωμα” των ιδεοληψιών, της ανικανότητας, των παλινωδιών και της αναβλητικότητας της διακυβέρνησης της Αριστεράς.

Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από μακροχρόνια πλειοδοσία σε λαϊκισμό και περιπλάνηση στο χώρο των ψευδαισθήσεων, στέκεται με αμηχανία μπροστά στα προβλήματα της χώρας. Οικονομικά προβλήματα που διογκώνονται, αντοχές της κοινωνίας που εξασθενούν και αβεβαιότητες, ενδογενείς και εξωγενείς, που πολλαπλασιάζονται. Πρέπει να μπει ένα τέλος σ’ αυτήν την ανερμάτιστη διακυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ύφεση προϋπολογισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ