Και οι «γραβάτες» στους δρόμους για το Ασφαλιστικό -Συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας - iefimerida.gr

Και οι «γραβάτες» στους δρόμους για το Ασφαλιστικό -Συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους κατεβαίνουν και πάλι για το Ασφαλιστικό οι επιστημόνες, απαιτώντας την απόσυρση του κυβερνητικού σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου.

Μηχανικοί, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες θα βρεθούν στις δύο το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε μία μουσική διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι επιστημονικοί φορείς ενάντια στο ασφαλιστικό προσχέδιο της κυβέρνησης. Ο ΔΣΑ καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση, εκφράζοντας το αίτημα για την απόσυρση του κυβερνητικού σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου, αφού προηγουμένως παρασχεθούν από την κυβέρνηση συγκεκριμένα και ποσοτικοποιημένα στοιχεία καθώς και οι συναφείς ειδικές αναλογιστικές μελέτες.

Οπως ανακοινώθηκε από το ΤΕΕ και οι μηχανικοί, σε συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς και τους εκπροσώπους των ελευθέρων επαγγελματιών, συμμετέχουν σήμερα Παρασκευή, 12/2/2016, στις 2 το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας (Πλατεία Κλαυθμώνος), σε εκδήλωση – μουσική διαμαρτυρία με τη συμμετοχή καλλιτεχνών. Οι επιστημονικοί φορείς καλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση-μουσική διαμαρτυρία, απαιτώντας την απόσυρση του κυβερνητικού σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου, αφού παρασχεθούν από την κυβέρνηση συγκεκριμένα στοιχεία για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TTE επιστήμονες κινητοποιήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ