Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ - Απέκλεισε τον Πανιώνιο με ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα - iefimerida.gr

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ - Απέκλεισε τον Πανιώνιο με ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ είναι η 4η ομάδα μετά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ κατάφερε να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και με τη λευκή ισοπαλία, πήρε το 4ο εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Ο Πανιώνιος ήταν αρκετά δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπακασέτα και Μασούρα ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, στο τελικό 0-0.

Συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (46’ Κάτσε), Πέλκας, Αθανασιάδης (46’ Γκολάσα), Μπερμπάτοφ, Μακ
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Οικονόμου (84’ Τασουλής), Σιώπης, Τζανδάρης (80’ Καθάριος), Μασούρας (62’ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανασαριφάρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Πανιώνιος Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ