Στην τελική για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός - Τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα - iefimerida.gr

Στην τελική για το ντέρμπι ο Ολυμπιακός - Τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Μάρκο Σίλβα και ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚτο βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα αν και συνεχίζει να δοκιμάζει παίκτες.

Εκτός αποστολής δεδομένα θα μείνει ο Ζντιέλαρ αφού θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς δοκιμάστηκε ο Κασάμι ενώ δεν αποκλείεται ο Σίλβα να στραφεί προς την εμπειρία του Καμπιάσο.

Αν πάντως στη μεσαία γραμμή οι λύσεις είναι περιορισμένες, στα άκρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε και πίσω του ο Φορτούνης όμως τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις στα άκρα. Ντουρμάζ, Σεμπά και Πάρντο δίνουν μάχη για μια θέση στο αρχικό σχήμα με τον Σεμπά να εμφανίζεται ως φαβορί από το ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων για να είναι ο βασικός στο ένα άκρο.

Οι υπόλοιπες θέσεις δείχνουν να είναι «κλεισμένες» με τον Ρομπέρτο να ξεκινά βασικός κάτω από τα δοκάρια και τους Ομάρ, Μαζουακού, Σιόβα, και Μποτία να αποτελούν την 4άδα στην άμυνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ ντέρμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ