Νέος κίνδυνος για ΑΕΚ και Ατρόμητο - Ακόμη και για αφαίρεση βαθμών - iefimerida.gr

Νέος κίνδυνος για ΑΕΚ και Ατρόμητο - Ακόμη και για αφαίρεση βαθμών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη σε βάρος της ΑΕΚ και του Ατρομήτου για εκτεταμένα επεισόδια, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας για τους δύο συλλόγους που φτάνει μέχρι και την αφαίρεση βαθμών.

Οπως αναφέρει σε ενημέρωσή της η ΕΠΟ, ο κ.Μπαξεβάνης αποφάσισε να ασκήσει δίωξη σε βάρος της ΑΕΚ και του Ατρομήτου για «εκτεταμένα επεισόδια» στα οποία «ενεπλάκη σημαντικός αριθμός προσώπων και κατά τη διάρκεια των οποίων προκλήθηκε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος προσώπου». Οι παραπάνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 1, 6 (περ. δ΄, στ΄), 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Έπειτα από την συγκεκριμένη εξέλιξη, οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με πρόστιμο από 70.000 έως 150.000 ευρώ, με τιμωρία της έδρας τους από δύο έως τρεις αγωνιστικές και με αφαίρεση τριών βαθμών. Όλα αυτά, βέβαια, αν μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κρίνει ότι όντως τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ατρόμητος ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ