Συνελήφθη 29χρονη μέλος της εγκληματικής ομάδας η οποία είχε δολοφονήσει εστιάτορα στην Ύδρα - iefimerida.gr

Συνελήφθη 29χρονη μέλος της εγκληματικής ομάδας η οποία είχε δολοφονήσει εστιάτορα στην Ύδρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και το τελευταίο μέλος της εγκληματικής ομάδας, που φέρεται ότι σκότωσε 67χρονο εστιάτορα στην Ύδρα και λήστεψε τη σύζυγό του, στις 16 Αυγούστου 2015, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Πρόκειται για μία 29χρονη από τη Γεωργία. Αρχικά είχαν συλληφθεί επτά Γεωργιανοί, στη συνέχεια ο 39χρονος φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας, επίσης πολίτης Γεωργίας και αναζητείτο η 29χρονη που είχε διαφύγει από την Ύδρα μαζί με τον αρχηγό και τα χρήματα.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε ειδική ομάδα ερευνών, η οποία αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό, εξακρίβωσε την ταυτότητά της και έπειτα από επισταμένες έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση, την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, να κινείται με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για άμεση συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύδρα έγκλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ