Μπαλαούρας (ΣΥΡΙΖΑ): H κυβέρνηση θα πληρώσει λεωφορεία για να πάνε οι αγρότες στο Σύνταγμα - iefimerida.gr

Μπαλαούρας (ΣΥΡΙΖΑ): H κυβέρνηση θα πληρώσει λεωφορεία για να πάνε οι αγρότες στο Σύνταγμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τρακτέρ μπορεί να μπλοκαριστούν από την Τροχαία και να μην φτάσουν ως το Σύνταγμα, ωστόσο όπως φαίνεται η κυβέρνηση θα φροντίσει για τη μεταφορά των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα πρόθεση της κυβέρνησης είναι να πληρώσει λεωφορεία προκειμένου να κατέβουν στο Σύνταγμα οι αγρότες... χωρίς τα τρακτέρ τους.

«Ουδέποτε στην Αθήνα και στο παρελθόν δεν είχαν μπει τα τρακτέρ. Εκείνο που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση είναι να βάλει λεωφορεία στο μέρος εκείνο που θα σταματήσουν τα τρακτέρ για να μεταφέρει τους αγρότες στο Σύνταγμα», δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επομένως εκτίμησε ότι οι αγρότες θα κάνουν την κινητοποίηση τους και «άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα με το τρακτέρ ή όχι», όπως αναφέρει.
«Θα υπάρχουν πούλμαν που θα επιβιβάζονται οι αγρότες για να πηγαίνουν στο Κέντρο της Αθήνας και να επιστρέψουν όποτε θέλουν. Η κυβέρνηση θα το πληρώσει, βεβαίως», εξήγησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ