Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σταμάτησε και έγινε... ιερέας [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σταμάτησε και έγινε... ιερέας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 31 του σταμάτησε την ενεργό δράση και έγινε ιερέας.

Εχοντας περάσει και από την Ελλάδα το 2010 φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα αποφάσισε να αφιερωθεί στον Θεό.

Ο Κριστιάνο είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2010 από την Πάκος Φερέιρα, με τον Φερνάντο Σάντος να βρίσκεται στο πάγκο του «Δικεφάλου» και αποχώρησε έναν χρόνο αργότερα με προορισμό τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αφού στα 15 παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν έπεισε.

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σταμάτησε και έγινε... ιερέας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σταμάτησε και έγινε... ιερέας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σταμάτησε και έγινε... ιερέας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εν συνεχεία, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα και φόρεσε τις φανέλες των Μπέιρα-Μαρ, Βιτόρια Σετούμπαλ, Κρισιούμα και Νασιονάλ. Μέχρι, τη σεζόν που μας πέρασε, όταν και πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τους αγωνιστικούς χώρους και να γίνει πάστορας της Καθολικής εκκλησίας στο Μανάους, την ιδιαίτερη πατρίδα του στη Βραζιλία.

Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σταμάτησε και έγινε... ιερέας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Αποσύρθηκα γιατί έπρεπε να αποδεχθώ τον Ιησού. Συμφιλιώθηκα με το Χριστό, από την εποχή που έπαιζα στην Ευρώπη. Ήρθα πιο κοντά στο Θεό και απομακρύνθηκα από τις σαρκικές απολαύσεις. Κάποτε είχα απομακρυνθεί, αλλά τώρα ξαναβρήκα το δρόμο. Τώρα, ζω για την εκκλησία» είπε χαρακτηριστικά, ο 32χρονος πλέον, πρώην ποδοσφαιριστής σε ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κριστιανο ΠΑΟΚ ιερέας πάστορας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ