ΟΕΕ: Απέκλεισε οικονομολόγους-λογιστές από τη νέα πρόταση για το Ασφαλιστικό ο Κατρούγκαλος - iefimerida.gr

ΟΕΕ: Απέκλεισε οικονομολόγους-λογιστές από τη νέα πρόταση για το Ασφαλιστικό ο Κατρούγκαλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην έντονη αντίδραση και αγανάκτηση των οικονομολόγων και λογιστών-φοροτεχνικών εκφράζει με επιστολή του προς τον υπουργό εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κ.Κόλλιας.

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου διατυπώνει την έκπληξή του για το γεγονός ότι το υπουργείο εργασίας απέκλεισε τους οικονομολόγους και λογιστές – φοροτεχνικούς από την νέα πρόταση που κατέθεσε προς τους επιστημονικούς φορείς, δημιουργώντας έτσι επιστήμονες ελευθέρους επαγγελματίες δύο ταχυτήτων.

Στην επιστολή του Οικονομικού Επιμελητηρίου γίνεται λόγος για επικοινωνιακά τερτίπια και για προσπάθεια να χρυσωθεί το χάπι. «Μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός πως κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε το πρόβλημα, που δημιουργείτε με την πρότασή σας, όταν και εσείς ανήκετε στην ίδια κατηγορία ασφαλισμένων» αναφέρεται στην επιστολή» και καταλήγει: «Φαίνεται όπως ότι, από την υπουργική καρέκλα, η οπτική των πραγμάτων είναι διαφορετική.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ