Αυτό είναι το Ateca, το νέο SUV της Seat [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το Ateca, το νέο SUV της Seat [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου SUV της Seat που θα είναι φυσικά στην έκθεση της Γενεύης, ενώ θα είναι διαθέσιμο προς το καλοκαίρι.

Οπτικά υιοθετεί τα στοιχεία που συνθέτουν την οικογενειακή ταυτότητα της Seat, όπως είναι η τραπεζοειδής μάσκα και τα τριγωνικά φώτα. Συνολικά η εικόνα του είναι κλασική για τζιπ, με ικανή απόσταση από το έδαφος, ενώ το μήκος του φτάνει τα 4,36 μέτρα.

Στο εσωτερικό ο διάκοσμος είναι οικείος, κάτι άλλωστε λογικό από τη στιγμή που προέρχεται σχεδόν αυτούσιος από το Leon, ενώ ικανοποιητικοί είναι και οι χώροι, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές, καθής η μικρότερη τιμή του πορτμπαγκάζ είναι τα 485 λίτρα στις εκδόσεις με τετρακίνηση και τα 510 στις προσθιοκίνητες. Όσο για τον εξοπλισμό όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας είναι διαθέσιμα, ενώ η ενσωμάτωση smartphones μπορεί να γίνει τόσο με το MirrorLink όσο και με τα Apple CarPLay και Android Auto.

Η τετρακίνηση -και τα αυτόματα κιβώτια DSG- είναι διαθέσιμη μόνο με τον top κινητήρα βενζίνης, τον 1.4 TSI των 150 ίππων ή με τις δύο εκδοχές του πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI, με 150 και 190 άλογα. Ο βασικός κινητήρας βενζίνης που είναι ο τρικύλινδρος 1.0 TSI των 115 ίππων -για πρώτη φορά μικρο-μεσαίο SUV ξεκινά από τα 1.000 κυβικά- όσο και ο αντίστοιχος diesel 1.6 TDI (επίσης με 115 ίππους) κινούν αποκλειστικά τους εμπρός τροχούς.

Αυτό είναι το Ateca, το νέο SUV της Seat [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το Ateca, το νέο SUV της Seat [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το Ateca, το νέο SUV της Seat [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αυτό είναι το Ateca, το νέο SUV της Seat [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αυτό είναι το Ateca, το νέο SUV της Seat [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αυτό είναι το Ateca, το νέο SUV της Seat [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Seat Ateca SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ