Ο Βέλτσος σχολιάζει τον διάλογο Τρέμη-Παππά για τα κανάλια -«Εκαιγε όπως ο πάγος» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βέλτσος σχολιάζει τον διάλογο Τρέμη-Παππά για τα κανάλια -«Εκαιγε όπως ο πάγος» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εκρηκτική συζήτηση είχαν στο χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων η παρουσιάστρια Ολγα Τρέμη και ο υπουργός Νίκος Παππάς για τις άδειες στα κανάλια.


Ο Γιώργος Βέλτσος, παρότι δεν συνηθίζει να εγκωμιάζει ποτέ κανέναν, δείχνει να απόλαυσε αυτό τον διάλογο και τον περιγράφει με τον δικό του γλαφυρό τρόπο, παραπέμποντας σε λογοτεχνικά και κινηματογραφικά αριστουργήματα, στο Bήμα online:


«Οχι μόνο τη φινέτσα του διαλόγου της Ολγας Τρέμη με τον Νίκο Παππά εχθές στο Mega δεν τη διανοήθηκε καν ο Σοντέρλο ντε Λάκλο στις «Επικίνδυνες σχέσεις» του , αλλά ούτε και ο Χάινερ Μύλλερ που τις μετέγραψε στο «Κουαρτέτο», θα μπορούσε να φανταστεί τόση σκληρότητα.

«Ελπίζω να μην πλήξατε με το παιχνίδι μου», λέει τελειώνοντας στη Μαρκησία ντε Μερτέιγ ο Βαλμόν, για να ακούσει στο «πλατό» εκείνο το: «Τώρα είμαστε μόνοι, Καρκίνε αγάπη μου».

Κι όχι επειδή μοιάζει η Τρέμη στην Γκλεν Κλόουζ , ο Παππάς θα έπρεπε να φέρνει προς τον Μάλκοβιτς, όχι.

Το έργο , σ' αυτή τη δεύτερη μεταγραφή ενός δελτίου ειδήσεων, είχε την ίδια υποκριτική δύναμη ώστε να δικαιώνει (παραλλαγμένο) το σχόλιο του Μπωντλαίρ : «Η εκπομπή αυτή αν έκαιγε, δεν μπορεί να έκαιγε παρά μόνο με τον τρόπο που καίει ο πάγος».

Ο Βέλτσος σχολιάζει τον διάλογο Τρέμη-Παππά για τα κανάλια -«Εκαιγε όπως ο πάγος» [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ