Ο πρίγκιπας Τζορτζ στο νηπιαγωγείο -Πώς του συμπεριφέρονται δάσκαλοι και συμμαθητές - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Τζορτζ στο νηπιαγωγείο -Πώς του συμπεριφέρονται δάσκαλοι και συμμαθητές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκτη εβδομάδα στον παιδικό σταθμό και ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ένα παιδί σαν όλα τ' άλλα. Μπορεί να είναι πρίγκιπας, αλλά στο μοντεσοριανό σχολείο Westacre του Νόρφολκ αφήνει τον τίτλο έξω από το προαύλιο ή ίσως ακόμα πιο μακριά.

Ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, που ό,τι φορέσει γίνεται τάση, είναι απλά ο «Τζορτζ». Έτσι τον φωνάζουν οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοι του, όπως επιβεβαιώνουν βασιλικοί κύκλοι.

«Τζορτζ» γράφει και η ετικέτα στο πανωφόρι του, «Έλα να παίξουμε Τζορτζ», λένε οι συμμαθητές του. «Έλα να ζωγραφίσεις Τζορτζ» τον καλούν οι νηπιαγωγοί του. Ο ίδιος όπως λέγεται είναι ένα παιδί προσαρμοστικό και κοινωνικό στο ιδιωτικό σχολείο, το οποίο κοστίζει, όπως έχει γράψει η εφημερίδα Telegraph, 40 ευρώ την ημέρα.

Παρόλο που είναι νωρίς ο ξανθός μπόμπιρας κάνει… σχέδια για το μέλλον. Η πριγκίπισσα Κέιτ, δηλαδή η μαμά του, αποκάλυψε τους «πιθανούς στόχους» του μικρούλη, ο οποίος έχει ξετρελάνει τους Βρετανούς.

Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει ο Τζορτζ;. Πολύ πιθανόν να ακολουθήσει τα βήματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ-του μπαμπά του- και να φοιτήσει σε σχολή Ικάρων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρίγκιπας Τζορτζ νηπιαγωγείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ