Αγρότες Κρήτης: Αν δεν μας αφήσουν να μπούμε στο πλοίο με τα τρακτέρ, θα κλείσουμε το λιμάνι - iefimerida.gr

Αγρότες Κρήτης: Αν δεν μας αφήσουν να μπούμε στο πλοίο με τα τρακτέρ, θα κλείσουμε το λιμάνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένοι είναι οι αγρότες από την Κρήτη και ετοιμάζονται να μπουν με τα τρακτέρ στο πλοίο για να μεταβούν στην Αθήνα.

Μάλιστα οι αγρότες από το Οροπέδιο Λασιθίου παρά τις προειδοποιήσεις της κυβέρνησης πως θα αποτραπεί η μετάβαση των τρακτέρ στην πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας που σχεδιάζεται στο Σύνταγμα, εκείνοι δεν κάνουν πίσω.

Σύμφωνα με το cretalive.gr αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Οροπέδιο αποφάσισαν να συγκεντρωθούν σήμερα στις 14:30 στο μπλόκο μαζί με αγροτικά οχήματα και τρακτέρ και να μεταβούν στο λιμάνι του Ηρακλείου για να σαλπάρουν για Αθήνα. Μάλιστα προειδοποιούν πως εάν η αστυνομία επιχειρήσει να τους σταματήσει, είτε στην Εθνική Οδό είτε στο λιμάνι και δεν τους επιτρέψουν την είσοδο των τρακτέρ στο πλοίο θα φτιάξουν εκ νέου μπλόκο επιτόπου στο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρακτέρ μπλόκα Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ