Αδωνις: Προεκλογική η χθεσινή ομιλία Τσίπρα -Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για «έξοδο» - iefimerida.gr

Αδωνις: Προεκλογική η χθεσινή ομιλία Τσίπρα -Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για «έξοδο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για «έξοδο» μέσω των εκλογών εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας προεκλογική τη χθεσινή ομιλία Τσίπρα.

«Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις Καμμένου την περασμένη εβδομάδα για το ενδεχόμενο των εκλογών» είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό Σκάι και τόνισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώριζε πολύ καλά τις επιπτώσεις που θα είχε στο Χρηματιστήριο μια τέτοια δήλωση. Επεσήμανε, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για σύγκρουση με τους δανειστές, κάτι το οποίο φάνηκε από την ομιλία του για το ασφαλιστικό, όταν είπε ότι δεν θα πληρώσουν μόνο οι επιχειρήσεις την αύξηση των εισφορών, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους θεσμούς. Βάζει, δηλαδή, κόκκινες γραμμές, όπως είπε, έτσι ώστε να δραπετεύσει. «Διαμορφώνει ένα αφήγημα για τους κακούς του εξωτερικού και του εσωτερικού, που θα τον οδηγήσουν σε έξοδο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Γεωργιάδης, υπογράμμισε ότι και σε αυτή την περίπτωση γνωρίζει η κυβέρνηση ότι αυτό που κάνει δεν είναι σύννομο και τα κανάλια θα προσφύγουν στα δικαστήρια και θα δικαιωθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ