Ειδομένη: Στήνουν φράχτη αριστερά και δεξιά της σιδηροδρομικής γραμμής - iefimerida.gr

Ειδομένη: Στήνουν φράχτη αριστερά και δεξιά της σιδηροδρομικής γραμμής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ΠΓΔΜ να «σήκωσε» δεύτερο φράχτη για τους πρόσφυγες στην ουδέτερη ζώνη στα σύνορα στο ύψος της Ειδομένης, αλλά η Ελλάδα απαντά με ύψωση φράχτη κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής, αριστερά και δεξιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές αρχές «ντύνουν» με συρματόπλεγμα τη σιδηροδρομικκη γραμμή από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ έως τον σιδηροδρομικό σταθμό του χωριού.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας υποστήριξης κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστο Τούρτα, οι εργασίες ξεκίνησαν ύστερα από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, προκειμένου να προστατευθούν οι πρόσφυγες που διασχίζουν τις γραμμές και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα. «Μπαίνει εκατέρωθεν των γραμμών συρματόπλεγμα, ύψους 2 μέτρων και ξεκινάει από τον φράχτη που έχει γίνει στην ουδέτερη ζώνη από πλευράς Σκοπίων, μέχρι πίσω, στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης» ανέφερε ο κ. Τούρτας, προσθέτοντας ότι μόνο η διάβαση θα είναι ανοιχτή, ενώ το μήκος της περίφραξης θα είναι περίπου 1.000 μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συρματόπλεγμα Ειδομένη ΠΓΔΜ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ