Η αθλήτρια της ενόργανης που μάγεψε -Δύσκολες ασκήσεις και λικνίσματα χιπ χοπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αθλήτρια της ενόργανης που μάγεψε -Δύσκολες ασκήσεις και λικνίσματα χιπ χοπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει ολυμπιακά μετάλλια, παγκόσμιους τίτλους και περγαμηνές. Κατάφερε όμως να μαγέψει εκατομμύρια ανθρώπους με το πρόγραμμά της στις ασκήσεις εδάφους.

Η Σοφίνα ΝτεΧεσούς, αθλήτρια της ομάδας του UCLA, κατάφερε να συνδυάσει τις δύσκολες ασκήσεις με λικνίσματα χιπ χοπ, ξεσηκώνοντας όχι μόνο το κοινό στο γυμναστήριο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και το ίντερνετ. Χαρακτηριστικό είναι πως το βίντεο με το πρόγραμμά της το είδαν ήδη σχεδόν 5 εκατομμύρια άνθρωποι στο YouTube!

Οι απρόσμενες και πρωτότυπες χορευτικές κινήσεις, που θύμιζαν Beyonce, ανάμεσα στις ασκήσεις της, σε μία άψογη επίδειξη χιπ χοπ ξεσήκωσαν τις συναθλήτριές της και τον κόσμο στις κερκίδες, που φώναζαν στους κριτές να την βαθμολογήσουν με 10.

«Λατρεύω το χορό», είπε απλά η ΝτεΧεσούς, εξηγώντας στους New York Times την απόφασή της να κάνει ένα τέτοιο- ανορθόδοξο ίσως για τα πρότυπα της ενόργανης γυμναστικής- πρόγραμμα. «Η αδερφή μου, η Σαβάνα, είναι εκπληκτική χορεύτρια. Με βοήθησε με τη χορογραφία και έγινε πιο διασκεδαστική», πρόσθεσε.

Και όλα αυτά από μία αθλήτρια που δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλή στις ασκήσεις εδάφους, καθώς «ειδικότητά» τις είναι οι ασύμμετροι ζυγοί. Μάλιστα, η εμφάνισή της το Σάββατο, την οποία λάτρεψαν τα social media, ήταν η πρώτη για την τρέχουσα σεζόν, στις ασκήσεις εδάφους.

Ομως, αξίζει να σημειωθεί ότι η 21χρονη που σπουδάζει κοινωνιολογία έχει... παρελθόν στο χιπ χοπ, καθώς στα 12 χρόνια της είχε εμφανιστεί σε ένα σχετικό τηλεοπτικό σόου. Οσο για τη βαθμολογία της σε αυτό το αξεχαστο πρόγραμμα, οι κριτές της έδωσαν 9.925.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ