Ο Αμυράς κυνήγησε και έπιασε δύο ληστές έξω από τη Βουλή - iefimerida.gr

Ο Αμυράς κυνήγησε και έπιασε δύο ληστές έξω από τη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά στα μάτια του Γιώργου Αμυρά έγινε την Τετάρτη ληστεία μετανάστη, με τον βουλευτή να αρχίζει σε κυνήγι τους δύο ληστές.

Στην οδό Οθωνος και Συντάγματος, δύο ληστές άρπαξαν την τσάντα από έναν μετανάστη, με τον κ.Αμυρά να είναι αυτόπτης μάρτυρας και άρχισε να τρέχει και να κυνηγάει τους δύο ληστές. Ο βουλευτής κατάφερε να να φτάσει και να σπρώξει τους δύο ληστές, με αποτέλεσμα να πάρει την κλεμμένη τσάντα και να τους τρέψει σε φυγή.

Οι δύο ληστές έτρεχαν προς την Ερμού, αλλά ο βουλευτής δεν έμεινε σε αυτό αλλά άρχισε να τρέχει από πίσω τους για να τους πιάσει. Ταυτόχρονα ο κ. Αμυράς είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τελικά ο κ. Αμυράς τους έχασε, αλλά με βάση την περιγραφή που είχε δώσει στην αστυνομία, δύο άντρες της Ομάδας Ζ κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Στο αστυνομικό τμήμα μετέβη και ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος και τους αναγνώρισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΜΥΡΑΣ βουλευτής ληστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ