Εριξαν τούρτα σε αντίπαλο του Πούτιν -Μέσα σε εστιατόριο της Μόσχας [βίντεο] - iefimerida.gr

Εριξαν τούρτα σε αντίπαλο του Πούτιν -Μέσα σε εστιατόριο της Μόσχας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία διαφορετική, «γλυκιά», επίθεση δέχθηκε ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Μιχαήλ Κασιάνοφ.

Ενώ βρισκόταν σε ένα εστιατόριο της Μόσχας, μία ομάδα ανδρών μπήκε και του έριξε μία τούρτα στο πρόσωπο. «Δεν αστόχησαν, καλύφθηκα ολόκληρος με τούρτα», είπε ο Κασιάνοφ. «Ο ένας συνέχισε να με βρίζει αφού μου έριξαν την τούρτα και μετά αποχώρησαν ήρεμα», πρόσθεσε.

Αμέσως μετά κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία, ενώ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο RBC δήλωσε ότι εκτιμά πως οι δράστες είχαν πολιτικά κίνητρα. Το hashtag #КасьяновТорт (τούρτα Κασιάνοφ) σαρώνει στη Ρωσία, ενώ η φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα Life News δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο αναφέρει ότι είναι από την επίθεση.

Σύμφωνα με τον Κασιάνοφ οι δράστες φώναζαν «είσαι ο εχθρός» και «θα σε καθαρίσουμε» πριν φύγουν από το εστιατόριο. Αδιευκρίνιστος είναι ο αριθμός των εμπλεκομένων στην επίθεση, αλλά μία ομάδα 20 ατόμων περίμενε έξω από το εστιατόριο εκείνους που έριξαν την τούρτα στον Ρώσο πολιτικό.

Η Ναταλία Πελέβινα, μέλος του κόμματος του Κασιάνοφ, δήλωσε ότι οι δράστες ήταν από την Τσετσενία. Το ίδιο το θύμα σε δηλώσεις του σύνδεσε την επίθεση με την πρόσφατη σύγκρουσή του με τον Τσετσένο πρόεδρο, Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος είχε δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο με τον Κασιάνοφ από το σκόπευτρο ενός ελεύθερου σκοπευτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιχαήλ Κασιάνοφ τούρτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ