Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνι Γουέστ; - iefimerida.gr

Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνι Γουέστ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να γέννησε πριν λίγους μήνες το δεύτερο παιδί της με τον Κάνι Γουέστ, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να κρατά την Κιμ Καρντάσιαν σε έναν γάμο, που δεν «αντέχει» άλλο.

Η ριάλιτι σταρ, σύμφωνα με το περιοδικό Heat, έχει επισκεφτεί κρυφά την τοπ δικηγόρο διαζυγίων Λάουρα Βασερ για να ξεκινήσει τις διαδικασίες.

«Η Κιμ αγαπάει τον Κάνι αλλά οι καυγάδες τους δεν σταματούν. Έχει συναντηθεί με τη Λόρα για να συζητήσουν πως θα προχωρήσουν. Ξέρει πως ο κόσμος θα πιστεύει ότι εκείνη φταίει αλλά όταν το θέμα πάει στα οικονομικά θέλει να είναι ξεκάθαρη», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Κιμ Καρντάσιαν.

«Η Κιμ είναι πολύ αγχωμένη και δυστυχισμένη. Είναι αρκετά κουρασμένη και πιστεύει πως ο σύζυγός της θα πρέπει να τη βοηθά περισσότερο. Δεν ξέρει πώς να διορθώσει τα πράγματα», προσθέτει.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από το περιβάλλον του ζευγαριού προς διάψευση του δημοσιεύματος. Ο καιρός θα δείξει αν ισχύουν όσα γράφει το Radar.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν Κάνι Γουέστ διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ