Ο Κατρούγκαλος ενημερώνει ξανά τους βουλευτές για το ασφαλιστικό -Για να ξέρουν τι θα πουν στις περιφέρειές τους - iefimerida.gr

Ο Κατρούγκαλος ενημερώνει ξανά τους βουλευτές για το ασφαλιστικό -Για να ξέρουν τι θα πουν στις περιφέρειές τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε...αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της ψήφισης του ασφαλιστικού - όταν αυτό πάρει το 'πράσινο φως' από τους θεσμούς- και ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναλαμβάνει εκ νέου χρέη ενημέρωσης.

Κατά πληροφορίες του iefimerida.gr ο υπουργός θα προσέλθει στην ΕΠΕΚΕ Οικονομικών, η οποία συνεδριάζει στις 6.30, και από εκεί θα ενημερώσει τους κυβερνητικούς βουλευτές για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις βελτιωτικές προτάσεις για τους αγρότες και τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες.

Είναι γνωστό άλλωστε, ότι ειδικά οι βουλευτές της περιφέρειας αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο κύμα δυσαρέσκειας, μη μπορώντας να πατήσουν το πόδι τους στους νομούς που εκλέγονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ