Νοικιάστε ηλεκτρονικά αποκριάτικες στολές και vintage κοστούμια [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Νοικιάστε ηλεκτρονικά αποκριάτικες στολές και vintage κοστούμια [εικόνες, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πιο ευφάνταστα ρούχα και αξεσουάρ τώρα τα βρίσκουμε on line εύκολα και γρήγορα. Η θεατρική ατμόσφαιρα του βεστιαρίου κατευθείαν στο pc ή στο tablet.

Θυμάστε τη μαντάμ Pelagie; Τη Ρένα Βλαχοπούλου στον ρόλο της μοδίστρας «από το Παρίσι», η οποία όμως δεν είχε πάει ποτέ στο Παρίσι; Μάλλον από 'κει εμπνεύστηκαν τον τίτλο οι δημιουργοί του ολοκαίνουργιου ηλεκτρονικού βεστιαρίου www.madamepelagie.com.

Νοικιάστε ηλεκτρονικά αποκριάτικες στολές και vintage κοστούμια [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο συγκεκριμένο site μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από vintage ρούχα, θεατρικά κοστούμια αλλά και αντικείμενα props τα οποία μπορείτε να νοικιάσετε για όσο θέλετε και για κάθε περίσταση. Από αποκριάτικο πάρτι, μέχρι γύρισμα διαφημιστικού σποτ και από θεατρική παράσταση μέχρι ταινία μικρού ή μεγάλου μήκους.

Νοικιάστε ηλεκτρονικά αποκριάτικες στολές και vintage κοστούμια [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 1

Τα σχέδια είναι πολλά, τα υφάσματα ποικίλα, αποκλείεται μέσα σε τόση ποικιλία να μη βρείτε αυτό που θέλετε ή να πάρετε αρκετές ιδέες για το τι θα μπορούσατε να θέλετε.

Νοικιάστε ηλεκτρονικά αποκριάτικες στολές και vintage κοστούμια [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 2

Πως λειτουργεί: Σαν ένα κανονικό βεστιάριο ή σαν το ατελιέ μιας καλής μοδίστρας. Μπαίνετε στο site, διαλέγετε τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν και αρχίζετε να κοιτάτε τα κομμάτια. Διαλέγετε αυτά που σας αρέσουν, επιλέγετε νούμερο, για πόσο καιρό τα χρειάζεστε ή αν θέλετε να τα αγοράσετε και τα βάζετε στο καλάθι σας. Τόσο απλά. Εν συνεχεία αυτά σας αποστέλλονται όπου επιθυμείτε στην Ελλάδα.

Νοικιάστε ηλεκτρονικά αποκριάτικες στολές και vintage κοστούμια [εικόνες, βίντεο] | iefimerida.gr 3

Δείτε το βίντεο από το ατελιέ madame Pelagie

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ