Sold out ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός - Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντερλεχτ - iefimerida.gr

Sold out ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός - Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντερλεχτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας όπου οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ για τη φάση των «32» του Europa League και όπως ανακοίνωσε, τα εισιτήρια για το παιχνίδι στο «Κονστάν Βάντε Στοκ» εξαντλήθηκαν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη μπει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς από την ερχόμενη Πέμπτη (18/2) θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι με την Αντερλεχτ για τη φάση των «32» του Europa League.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε μάλιστα πως τα εισιτήρια που είχε προμηθευτεί για την αναμέτρηση στο Βέλγιο εξαντλήθηκαν, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερους από 2.000 φίλους στις κερκίδες των Βρυξελλών.

Αναλυτικά

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του UEFA EUROPA LEAGUE (Φάση των 32) μεταξύ των ομάδων ANDERLECHT - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "Constant Vanden Stock Stadium" την Πέμπτη 18/2/2016 στις 19:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αντερλεχτ εισιτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ