Η Τέτα Καμπουρέλη γυμνή σε περιοδικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τέτα Καμπουρέλη γυμνή σε περιοδικό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε λίγο καιρό θα γίνει γιαγιά. Ωστόσο, αυτό δεν την πτόησε καθόλου. Αποδέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση μάλιστα την πρόταση να φωτογραφηθεί γυμνή, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι δεν την νοιάζει αν θα της κάνουν ρετούς.

«Μου αρέσει να συζητιέμαι. Ξέρω ότι πουλάω και οι εκπομπές κάνουν νούμερα όταν παίζουν την Τέτα. Για να το πω λαϊκά... “έχω ψωμί”!», αποκάλυψε στο Down Town και στη Φανή Πλατσατούρα λέγοντας: «Από το σχολείο ακόμη, ήμουν σέξι κορίτσι. Δεν έχω ταμπού, ούτε με ενδιαφέρει αν θα με σχολιάσουν αρνητικά... Προσωπικά δεν θα χαρακτήριζα προκλητική ή πρόστυχη τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν ταιριάζει στην αισθητική μου».

Η Τέτα Καμπουρέλη μιλά και για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μια δική της εκπομπή: «Θα ήθελα πολύ να παρουσιάσω μια πρωινή εκπομπή. Ένα χαρούμενο πρωινό με ωραία ομάδα που θα περιλαμβάνει παιχνίδι, gossip, έντονο σχολιασμό και γυναικεία θέματα. Με αγαπούν οι γυναίκες και θεωρώ πως θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια εκπομπή με επιτυχία».

Η Τέτα Καμπουρέλη γυμνή σε περιοδικό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Τέτα Καμπουρέλη γυμνή σε περιοδικό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Τέτα Καμπουρέλη γυμνή σε περιοδικό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Τέτα Καμπουρέλη γυμνή σε περιοδικό [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέτα Καμπουρέλη νυχού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ