Οι αγώνες Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές και Λιμόζ - ΠΑΟΚ στο μπάσκετ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Οι αγώνες Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές και Λιμόζ - ΠΑΟΚ στο μπάσκετ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου - Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές και άλλα 6 παιχνίδια για την 7η αγωνιστική του Top-16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball καθώς και το παιχνίδι Λιμόζ - ΠΑΟΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 21:40 με τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά κόντρα στη γαλλική ομάδα, με φόντο την πρόκριση στον επόμενο γύρο, που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, με τέσσερις αγώνες για την Euroleague Basketball. Στις 19:00 η Χίμκι θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία αναμέτρηση που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 21:00 η Φενερμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την ίδια ώρα ο Ερυθρός Αστέρας θα κοντραριστεί με τη Τσεντεβίτα, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Λαμποράλ Κούτσα – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές, που θα προβληθεί στις 21:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης, στο σχόλιο ο Νικήτας Αυγουλής και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας. Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς, στις 18:00 η Λοκομοτίβ Κουμπάν θα υποδεχθεί τη Νταρουσάφακα, με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Τέλος, στις 22:00 η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας με τηλεοπτική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη.

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Λαμποράλ Κούτσα – Μπάμπεργκ και Παναθηναϊκός – Αναντόλου Εφές, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ