60χρονη έπεσε από ύψος 20 μέτρων και σώθηκε -Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία - iefimerida.gr

60χρονη έπεσε από ύψος 20 μέτρων και σώθηκε -Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εξηντάχρονη γυναίκα έπεσε κατά λάθος από ένα μπαλκόνι στο εμπορικό κατάστημα John Lewis στην πόλη Τσίντλε του Μάντσεστερ, προτού ένα κρεβάτι-έκθεμα του καταστήματος ανακόψει την «βουτιά» της των 20 μέτρων.

Η γυναίκα που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την πτώση, προσέκρουσε σε ένα ημίδιπλο κρεβάτι το οποίο βρισκόταν ακριβώς από κάτω από το μπαλκόνι στο οποίο γλίστρησε η 60χρονη γυναίκα, στον εκθετήριο χώρο του καταστήματος, περιμένοντας το νέο του αγοραστή.

60χρονη έπεσε από ύψος 20 μέτρων και σώθηκε -Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία | iefimerida.gr 0


Την γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο, το οποίο έσπευσε στο σημείο μαζί με τις αστυνομικές αρχές που κλήθηκαν γύρω στις 4 η ώρα το απόγευμα της Τρίτης, καθώς η γυναίκα είχε τραύματα στον μηρό και την σπονδυλική στήλη.
Το κατάστημα έκλεισε αμέσως για το αγοραστικό κοινό, ενώ το βίντεο από την καταγραφή των ειδικών καμερών ασφαλείας του μαγαζιού παραδόθηκαν στην Αστυνομία που εξετάζει τώρα τις συνθήκες του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Μάντσεστερ κρεβάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ