Συναυλίες μέσα από το φακό της Ευαγγελίας Θωμάκου: Η αγωνία της πρεμιέρας, η αγαλλίαση του τέλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναυλίες μέσα από το φακό της Ευαγγελίας Θωμάκου: Η αγωνία της πρεμιέρας, η αγαλλίαση του τέλους [εικόνες]

Σταύρος Ξαρχάκος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

40 επιλεγμένες φωτογραφίες με πρωταγωνιστές μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες όπως αποτυπώθηκαν σε συναυλίες και παραστάσεις τους.

Αυτό σκέφτηκε η Ευαγγελία Θωμάκου και απαθανάτισε στιγμές αγαπημένων ερμηνευτών επί σκηνής, σε μία δουλειά με τίτλο «Fourty Clicks» που αποτελεί την πρώτη της προσωπική έκθεση.
40 φωτογραφίες, από συναυλίες και παραστάσεις, backstage λήψεις, σε μια «οπτική συναυλία» όπου θα θυμηθούμε κορυφαίες στιγμές από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών μέσα από την ματιά της Ευαγγελίας Θωμάκου.

Συναυλίες μέσα από το φακό της Ευαγγελίας Θωμάκου: Η αγωνία της πρεμιέρας, η αγαλλίαση του τέλους [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Συναυλίες μέσα από το φακό της Ευαγγελίας Θωμάκου: Η αγωνία της πρεμιέρας, η αγαλλίαση του τέλους [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Μεταξύ των πορτρέτων: Σταύρος Ξαρχάκος, Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Ελευθερία Αρβανιτάκη ,Τάνια Τσανακλίδου, Ελένη Βιτάλη, Στέλιος Βαμβακάρης, Λίνα Νικολακοπούλου, Θέμης Καραμουρατίδης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαριέττα Φαφούτη, Κωστή Μαραβέγια, Μόνικα.

Συναυλίες μέσα από το φακό της Ευαγγελίας Θωμάκου: Η αγωνία της πρεμιέρας, η αγαλλίαση του τέλους [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Ο αγώνας δρόμου, για την αποτύπωση σε εικόνα της πρεμιέρας μιας παράστασης ή μιας συναυλίας, ξεκινάει μόλις τα φώτα ανάψουν, οι καλλιτέχνες στηθούν και ο χώρος αρχίζει να πλημμυρίζει με μελωδίες. Κάπου εκεί ξεκινάει, η αφανής για πολλούς, δουλειά του φωτογράφου» λέει η Ευαγγελία Θωμάκου. «Να αποτυπώσει κάθε στιγμή, κάθε βλέμμα, κάθε κίνηση και κάθε συναίσθημα πάνω και κάτω από την σκηνή» και κάπως έτσι περιγράφει την δουλειά της.

Συναυλίες μέσα από το φακό της Ευαγγελίας Θωμάκου: Η αγωνία της πρεμιέρας, η αγαλλίαση του τέλους [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Πάνω από 3 χρόνια, με μια μηχανή στο χέρι, έχει βρεθεί δίπλα σε σπουδαίους τραγουδιστές και performers, αιχμαλωτίζοντας με τον φακό της στιγμιότυπα που όλοι μας απολαύσαμε σε περιοδικά, εφημερίδες και sites.

Έχοντας στην συλλογή της πάνω από 8 χιλιάδες φωτογραφίες με καλλιτέχνες σύμβολα παλαιότερους και νεότερους, δύσκολα ξεχωρίζει αγαπημένη της φωτογραφία, ωστόσο για την κάθε μια, έχει να σου διηγηθεί και από μία ιστορία.

Συναυλίες μέσα από το φακό της Ευαγγελίας Θωμάκου: Η αγωνία της πρεμιέρας, η αγαλλίαση του τέλους [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Η έκθεση «Fourty Clicks» εγκαινιάζεται την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στον ξεχωριστό χώρο του Wine Bar MONK, Καρόρη 4, Πλατεία Αγίας Ειρήνης.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την 1η Μαρτίου, και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 11:00 - 02:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ