Τουλάχιστον ένα διήμερο θα μείνουν στο Σύνταγμα οι αγρότες -68 μπλόκα κάνουν «απόβαση» - iefimerida.gr

Τουλάχιστον ένα διήμερο θα μείνουν στο Σύνταγμα οι αγρότες -68 μπλόκα κάνουν «απόβαση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ένα διήμερο τουλάχιστον θα παραμείνουν οι αγρότες στο Σύνταγμα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής, Βαγγέλης Μπούτας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν νωρίτερα ο Βαγγέλης Μπούτας από το μπλόκο της Νίκαιας και ο Αλέξανδρος Κολιαβασίλης από το μπλόκο του Κορωπίου, από χθες, αντιπροσωπεία τους έχει σειρά επαφών με μαζικούς φορείς, προκειμένου να συμπαραταχθούν στην κινητοποίηση των αγροτών.

Στην πλατεία Συντάγματος θα βρεθούν αγρότες από τουλάχιστον 68 μπλόκα από όλη την Ελλάδα, με τους Κρητικούς να καταφθάνουν το πρωί της Παρασκευής, ενώ υπολογίζεται ότι έως τις 18:00 θα έχουν συγκεντρωθεί οι αγρότες και από τις άλλες περιοχές.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών θα συναντηθούν και με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη προκειμένου να τον ενημερώσουν για την 48ωρη κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας και να ζητήσουν ρεύμα, σκηνές και χημικές τουαλέτες.
Ο Β. Μπούτας αναφερόμενος στο αίτημά του προς το υπ. Εσωτερικών για κάθοδο 50 έως 100 τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας είπε πως εάν η απάντηση είναι αρνητική θα αποφασίσουν τα μπλόκα για το τι τελικά θα πράξουν. «Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Είναι μία συμβολική ενέργεια» είπε ο κ. Μπούτας, προσθέτοντας πως η κάθοδος και η παραμονή των αγροτών στην πρωτεύουσα «θα είναι περιφρουρημένη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλόκα αγρότες Σύνταγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ