Αυτός είναι o νέος χώρος που εξετάζεται για κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στη Θεσσαλονίκη [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτός είναι o νέος χώρος που εξετάζεται για κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στη Θεσσαλονίκη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία έκταση μεταξύ Μενεμένης και Καλοχωρίου, στο ύψος της γέφυρας Καλοχωρίου, εξετάζεται από την κυβέρνηση για να δημιουργηθεί κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις κατοίκων και διοικήσεων των δήμων, για τη δημιουργία του κέντρου Μετεγκατάστασης στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και την απόρριψη των προτάσεων Μπουτάρη, για δημιουργία δομής πίσω από το γήπεδο του Θερμαϊκού ή στην περιοχή των λουτρών της Θέρμης, προτάθηκε σήμερα μία νέα έκταση της ΓΑΙΟΣΕ περίπου 40 στρεμμάτων.

Αυτός είναι o νέος χώρος που εξετάζεται για κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στη Θεσσαλονίκη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία απο thesstival.gr
Σήμερα κλιμάκιο του στρατού, υπό τον διοικητή του Γ΄Σώματος, αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, έκαναν αυτοψία και καταγραφή του χώρου και έστειλαν τα στοιχεία προς εξέταση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Επί τόπου βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ