Οι αγρότες σε συνέντευξη Τύπου: Γιατί ερχόμαστε στην Αθήνα, τι διεκδικούμε - iefimerida.gr

Οι αγρότες σε συνέντευξη Τύπου: Γιατί ερχόμαστε στην Αθήνα, τι διεκδικούμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αγρότες σπεύδουν να δώσουν συνέντευξη Τύπου προκειμένου να εξηγήσουν στην κοινή γνώμη γιατί επιχειρούν την κάθοδο στην Αθήνα και γιατί αντιδρούν στο ασφαλιστικό.

Η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων, διά του Βαγγέλη Μπούτα κατέθεσαν αίτημα χθες Τρίτη, στην Ενωση Συντακτών, ζητώντας να τους παραχωρηθεί αίθουσα της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να κάνουν συνέντευξη Τύπου. Το αίτημα έκανε δεκτό η διοίκηση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων, και η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε στις 10 το πρωί στην Ακαδημίας 20. Οι αγρότες θα εξηγήσουν «γιατί ερχόμαστε στην Αθήνα, τι διεκδικούμε και γιατί».

Μεταξύ άλλων, οι αγρότες ζητούν την απόσυρση του σχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, την κατάργηση της φορολόγησης από το πρώτο ευρώ, αφορολόγητο πετρέλαιο και κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.

Οι αγρότες σε συνέντευξη Τύπου: Γιατί ερχόμαστε στην Αθήνα, τι διεκδικούμε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ