ΟΑΕΔ: Στο τέλος Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα για μακροχρόνια άνεργους άνω των 50 ετών - iefimerida.gr

ΟΑΕΔ: Στο τέλος Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα για μακροχρόνια άνεργους άνω των 50 ετών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΕΔ και στο τέλος Φεβρουαρίου ξεκινάει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 15.000 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας άνω των 50 ετών.

Τη σχετική επισήμανση έκανε η διοικήτρια του Οργανισμού κ. Μ. Καραμεσίνη, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM", τονίζοντας ότι μέχρι τώρα τα προγράμματα απασχόλησης δεν είχαν δώσει έμφαση σε αυτήν την ηλιακή ομάδα. «Δεν θα απευθύνεται μόνο σε 15.000 ανέργους, αλλά θα παραμένει ανοιχτό. Αν εξαντληθούν οι θέσεις θα δώσουμε ακόμα περισσότερο προϋπολογισμό για να μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας όλοι οι άνεργοι οι οποίοι επιλέγονται από τις επιχειρήσεις», είπε η κ. Καραμεσίνη και πρόσθεσε: «θα κάνουμε ένα μονίμως ανοιχτό πρόγραμμα γι αυτή την κατηγορία ανέργων».

Διευκρίνισε, ότι οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι άνω των 50 ετών που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα,θα πρέπει απαραίτητα, μέσω της ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ ή μέσω των ΚΠΑ της περιοχής τους, να συμπληρώσουν, ή να επικαιροποιήσουν τα βιογραφικά τους στοιχεία. «Είναι πολύ σημαντικό γιατί απ' αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλάζουμε και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επιλογή των ωφελουμένων από τις επιχειρήσεις» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΕΔ μακροχρόνια άνεργοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ