Μυρίζει μπαρούτι στο Περιστέρι – Φόβοι για επεισόδια στον αγώνα με Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Μυρίζει μπαρούτι στο Περιστέρι – Φόβοι για επεισόδια στον αγώνα με Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του Γιώργου Σπανού να κλείσει τη Θύρα 1 στο γήπεδο του Ατρομήτου μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχει δημιουργήσει «πολεμικό» κλίμα, με τον Παναθηναϊκό να ζητά αναβολή του ματς και τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ξεκαθαρίζουν πως θα βρουν στο γήπεδο.

Η αρχική συμφωνία ήταν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού να φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 του γηπέδου στο Περιστέρι όμως μετά τα επεισόδια στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου αποφάσισε να μην ανοίξει τη Θύρα ώστε να μην μπουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε αμέσως αναβολή του αγώνα, απαίτηση, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από την ΕΠΟ, με τον ιδιοκτήτη του τριφυλλιού να ζητά συνάντηση με την ΕΠΟ, το Υπουργείο και την ελληνική αστυνομία, γράφοντας μάλιστα στο twitter.

Μυρίζει μπαρούτι στο Περιστέρι – Φόβοι για επεισόδια στον αγώνα με Παναθηναϊκό | iefimerida.gr 0

Από την πλευρά της μάλιστα, η Θύρα 13 ξεκαθαρίζει πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν κανονικά στο γήπεδο του Περιστερίου προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους, σε μια βραδιά, η οποία μυρίζει... μπαρούτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ατρόμητος Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ